Heli Ala-Nikkola  kirjoitti 09.12.2009 - 09:02

Nuorilla on Pihlavasssa harrastusvaihtoehtoja, on partio, seurakunnan kerhoja, urheilumahdollisuuksia ym. Kuitenkin on nuoria, jotka eivät osallistu tällaisiin harrastuksiin, ja hengailevat kylillä iltaisin. Mielestäni on tärkeää, että nuorille olisi jokin yleinen paikka johon voisi kokoontua. Jonkinlainen kerhotila, jossa voi pistäytyä kavereita tapaamassa. Tiloissa pitäisi olla nuorisotyöntekijä, jolla olisi kontakti nuoriin, joku joka välittää mitä nuorille kuuluu. Aikaa voisi viettää pelejä pelaillen tms.
Eri yhdistykset voisivat silloin tällöin järjestää kerhotilojen kanssa yhteistyössä teemapäiviä(iltoja) ja jotain tapahtumia ja aktiviteettejä nuorisolle. Tässä kohtaa eri yhdistysten yhteistyö olisi hieno juttu. Ja nuorilta itseltään pitäisi kerätä niitä ideoita! Heillä on varmasti hyviä ideoita jos vaan olisi kanava tuoda ne esille. Asukaskyselyhaastattelijat voisi mennä lukioon ja yläasteelle haastattelemaan, siellä varmaan ideariiheä riittää.
Ja onhan meillä asukastupa. Onko siellä iltaisin vapaata tilaa? Voisiko sinne järjestää nuorille jotain?

KOMMENTTI:

Heli Ala-Nikkola kyseli mahdollisuudesta järjestää nuorille toimintaa Asukastuvalla.Se on täysin mahdollista, jos löytyy \" vetäjä ja vastuuhenkilö\" joka huolehtii avaimista, siisteydestä yms.Asukastupa on tarkoitettu kaikille. Tervetuloa neuvottelemaan!
lähiötyöntekijä Raija Rosnell 02-6216203 , 044-7016203